Att köpa

Hos oss kan du köpa allt från enskilda produkter till hela installationer. Vi har installerat teknik till hörsalar, konsertlokaler och mötesrum. Du är alltid välkommen att ringa oss eller komma förbi om du vill diskutera teknik.

Dom produkter vi säljer är också de saker vi använder varje dag. För senaste priser kontakta oss eller kolla in våra erbjudanden, vi matchar alltid våra priser mot svenska och utländska webbshoppar. Vårt kunnande bjuder vi på!

Om du letar efter nytt PA-system till bandet eller om du är DJ så har vi såklart utrustning till dig. Vi själva är ju ute nästan varje dag på gig så vi rekommenderar alltid grejer vi vet funkar!

Du kan oftast hyra samma utrustning av oss innan ett eventuellt köp så du vet vad du får. Räcker inte ekonomin till så köp en del och hyr resten till ett förmånligt pris!

 

Över 100 olika varumärken:

Vi är återförsäljare till över 100 olika märken vilket borgar för att du alltid kan hitta det du söker. Vi hjälper dig gärna med förslag, eller sätter i hop större system med utvalda produkter från olika tillverkare. När du handlar av oss får du alltid garantier och support. Du betalar antigen med faktura eller kort. Självklart kan vi skicka över hela landet!


Hos oss finner du bland annat:

 

 

/customers/7/e/9/hogtalartjanst.se/httpd.www