Ljus

Vårt ljuslager består av flera olika lampor (fasta och rörliga), och ljusbord. Nedan specar vi de som vi jobbar med mest.

 

AVOLITES QUARTZ

Litet Smidigt ljusbord med stora möjligheter. Senaste tillskottet i Avolitez Titan serie. Trots sin lilla storlek så fungerar detta ljusbord på allt från små gig till turné och festival. 

 

__________________________________________________

 

Martin RUSH MH3 

RUSH MH 3 Beam är en extremt ljusstark och smalstrålande movinghead. Armaturen är utrustad med färghjul, dimmer, prisma samt motoriserad fokus. Lampan kan styras från ett ljusbord med DMX, men går också att köra som stand-alone eller musikstyrd.

 

 -Smalstrålande och ljusstark
- Fast gobohjul
- Mekanisk dimmer & strobe
- Frosteffekt
- 8-delad prisma
- Motoriserad fokus
- Elektronisk dimmer och strobe

 __________________________________________________

 

DTS Nickwash 600

NICK WASH 600 är utrustad med 120 led ( 30 vardera röd,grön,blå och vit ) placerade i ett mönster för att uppnå en mycket jämn ljusbild utan färgade skuggor. Färgmixen styrs antingen RGBW, HSV eller CMY och färgtemperaturen kan justeras linjärt från 2800K till 6500K.

NICK WASH 600 är mycket snabb i både pan och tiltrörelser ( pan 540grad/2sec , tilt 270grad/1,2s ) och kan givetvis monteras vertikalt, horisontalt eller inverterat. DTS använder enbart högklassiga LED som inte avger UV eller IR strålning och har en uppskattad livslängd på 100,000tim.

NICK WASH använder 18 DMX kanaler, väger 7,9kg.  

 __________________________________________________

 

SUNSTRIP 750w

10 x 75w blinder med inbyggd dimmer. Snygg lampa som ger rätta känslan på scener och event. Kan pixelmappas för att göra effekter eller visa text eller bokstäver. Vi använder dem gärna i kluster och hängandes flera i höjdled eller i vertikalled för att få en snygg klassisk design på scenen. 

Kan köras via 10ch DMX. 3-pol DMX. 

Dimension: 1000 x 130 x 77mm.
Vikt: 5.32 kg. 

Powerconkontakt med vidarematning.

/customers/7/e/9/hogtalartjanst.se/httpd.www