Om oss

Högtalartjänst har sedan 1965 hyrt ut och sålt teknik för att förhöja, förtydliga och möjliggöra. Vi jobbar alltid med teknik som ett hjälpmedel i den kreativa processen, inte med teknik för teknikens skull.

Ibland gör vi diskreta produktioner där vår närvaro varken ska synas eller höras, i bland jobbar vi med synlig teknik som en del av den visuella bilden. Vi jobbar ofta med okonventionella lösningar för att uppnå vårt mål att göra varje case unikt.

Vi har såväl kunskapen och erfarenheten som ger dig trygghet som utrustningen som behövs för både det lilla och det stora arrangemanget. Vi använder oss alltid av teknik av hög kvalité och vet när pris och pålitlighet inte går att tumma på.

Hos oss får du alltid en och samma projektledare som sedan är med dig hela vägen. Vi som hjälper dig har många års erfarenhet som tekniker och finns på plats med er när arrangemanget går av stapeln.

För dig som ska ha en mindre fest, bröllop eller möte finns alltid möjligheten att komma till oss och hämta utrustningen. Då ger vi dig en genomgång av vad du får och hur de fungerar. All utrustning är testad av vår personal innan du hämtar så du kan vara säker på att allt kommer fungera.

 
/customers/7/e/9/hogtalartjanst.se/httpd.www